Information gällande Bellevue Parks restaurang Vy vid Parken

Storköket med dess lokaler kommer renoveras och moderniseras för att både ge en bättre arbetsmiljö för personalen samt att möta upp till dagens standard för storkök. Renoveringen är planerad till att starta i mitten av maj och preliminärt ska allt vara klart i september. Under tiden renoveringen pågår sker förändringar i restaurangens öppettider, utbud och begränsningar i antalet besökare och bokningar.

Från och med vecka 20, måndagen 13 maj, är restaurangen öppen måndag till lördag mellan kl. 11.00-16.00 och söndagar är det stängt.

Dagens lunch kommer finnas till försäljning varje dag som restaurangen är öppen och på lördagen kommer två luncher att erbjudas till försäljning varav den ena är tänkt att man själv värmer hemma under söndagen. Under renoveringen kommer det vara begränsad kapacitet i restaurangen och betydligt mindre utbud av alternativa rätter mm. Maten kommer tillagas i ett enklare kök i en matvagn som placeras vid uteserveringen.

Under veckorna 29 – 32 kommer restaurangverksamheten att helt vara stängd.

Under denna perioden kommer det inte vara möjligt att köpa lunch i restaurangen utan då måste var och en själv skaffa lunch från annat håll.

Tisdagen 13 augusti är sedan första dagen efter semestern det åter är möjligt att köpa dagens lunch.

Om möjlighet uppkommer för alternativ leverantör av luncher så kommer restaurangen informera om detta.